Med professionella arbetskläder klär vi svenska företag och organisationer snyggt och bekvämt till ett bra pris.

Snabba leveranser

.

Pris- & kvalitetsgaranti

.

Miljövänliga material

.

Med professionella arbetskläder klär vi svenska företag och organisationer snyggt och bekvämt till ett bra pris.

Vi startade

med visionen att skapa förändring...

För oss på ROI Work Wear är arbetskläder mer än bara kläder. Vi startade vår verksamhet med idén om att förändra en bransch som stått still för länge. Då vi själva på olika arbetsplatser genom årens gång gått klädda i dåligt sittande kläder, med slarvigt tryckta logotyper, bestämde vi oss för att göra något åt saken.

Efter att ha spenderat månader på att jämföra olika material, hitta lämpliga passformer, och att ta fram kvalitetssäkra tryck var vi till slut i mål. Resultatet blev ett brett utbud av marknadens bästa arbetskläder, både när det kommer till pris och kvalitet. Påbörja din beställning idag för att säkerställa att ert företag blir både snyggt och bekvämt klädda!

Vi hjälper dig hela vägen från start till mål

Vi gör jobbet,

ni får kunderna!

På ROI WorkWear är vi väl medvetna om att det tar både tid och energi att driva verksamhet. Av den anledningen är vårt mål att underlätta för svenska företag och organisationer i så hög utsträckning som möjligt. När du anlitar oss kan du alltid känna dig säker på att vi erbjuder en trygg och smidig process, där vi tar helhetsansvaret från start till mål. Oavsett om du vill beställa pikétröjor som följer ditt företags nuvarande grafiska profil, eller om du vill ha en ny logotyp och beställa flera typer av plagg hjälper vi till!

Med våra profilkläder blir ni som företag både mer synliga och mer trovärdiga vilket skapar trygghet bland era nuvarande och potentiella kunder. Vi på ROI är er certifierade totalleverantör av kvalitetssäkrade företagstjänster. Vår filosofi är enkel, vi gör jobbet, ni får kunderna!